Armbanden goud Natuur

Satijnen koordarmbandje teckel 14 karaat geelgoud, design Soulgems. SGA0104 

Satijnen koord armbandje teckel 14 karaat geelgoud, design Soulgems. Verkrijgbaar in geel-, wit- en roodgoud. De afmeting van de teckel inclusief oogjes is 19 x 9 mm. De kleur van het koord kunt u uit zwart, taupe, goud, wit, groen en rood kiezen. Wanneer u afwijkt van het geelgouden voorbeeld graag extra levertijd in acht nemen. 

Satijnen koord armband met 14 karaat geelgouden vlinder, design Soulgems. SGA0044 

Satijnen koord armband met 14 karaat geelgouden vlinder, design Soulgems. Deze zijden koordarmband is in een maat, door de knoopjes te verschuiven kan hij iedere gewenste maat gemaakt worden. Vlinder is verkrijgbaar in geel-, wit- en roodgoud. De koordjes zijn in de kleuren zwart, groen, taupe, goud, wit en rood verkrijgbaar. Vermeld de omtrek van uw pols. 

Satijnen koord armbandje met Schotse Terrier 14 karaat geelgoud, SG design. SGA0054 

Satijnen koord armbandje met Schotse Terrier 14 karaat geelgoud, SG design. Verkrijgbaar in geel-, wit- en roodgoud. De kleur van het koord kunt u zelf kiezen uit zwart, groen, taupe, wit, goud en rood. Door de knoopjes te schuiven maakt u de armband groter of kleiner. Graag rekening houden met extra levertijd wanneer u afwijkt van voorbeeld.  

Satijnen koord armbandje met roodborstje 14 karaat geelgoud, design Soulgems. SGA0061 

Satijnen koord armbandje met roodborstje 14 karaat geelgoud, design Soulgems. Verkrijgbaar in geel-, wit, en roodgoud. Armbandje is verstelbaar door het schuiven van de knoopjes. Het satijn mag nat en kan tegen zeep. U kunt zelf uw kleur uit zwart, taupe, groen, goud, wit en rood kiezen. Meet de omtrek van uw pols en geef deze door. Graag extra levertijd in acht nemen wanneer men afwijkt van het voorbeeld. 

Satijnen koord armbandje met rondje 14 karaat geelgoud, design Soulgems. SGA0068 

Satijnen koord armbandje met rondje 14 karaat geelgoud, design Soulgems. Verkrijgbaar in geel-, wit- en roodgoud. Bij afwijken van het voorbeeld graag extra levertijd in acht nemen. Het rondje is 1cm in doorsnede en 1,4 mm dik, dus een mooi stevig rondje. Door de knoopjes te schuiven maakt u de armband groter of kleiner. U kunt uw kleur kiezen voor het armbandje uit zwart, taupe, groen, goud, wit en rood. Geef de maat van uw polsomvang door. 

Satijnen koord armbandje met geelgouden 14 karaat hondenpoot, design Soulgems. SGA0074 

Satijnen koord armbandje met geelgouden 14 karaat hondenpoot, design Soulgems. Verkrijgbaar in geel-, wit- en roodgoud. Het armbandje is verstelbaar door het schuiven met de knoopjes. Afmeting hondenpoot is 0.8 x 0.9 cm en massief. U kunt kiezen uit de kleuren zwart, taupe, groen, goud, wit en rood voor het armbandje. Wanneer u afwijkt van het geelgouden voorbeeld graag extra levertijd in acht nemen. 

Satijnen koord armbandje met 14 karaat geelgouden madeliefje, design Soulgems. SGA0082 

Satijnen koord armbandje met 14 karaat geelgouden madeliefje, desigen Soulgems. Verkrijgbaar in geel, wit- en roodgoud. Armbandje is te verstellen in de juiste maat door de knoopjes te verschuiven. U kunt zelf de kleur van het satijnen koord kiezen uit zwart, taupe, groen, wit, goud en rood. Graag rekening houden met extra levertijd wanneer u afwijkt van het bovenstaande voorbeeld. 

Satijnen koord armbandje met 14 karaat geelgouden cirkels, design Soulgems. SGA0094 

Satijnen koord armbandje met 14 karaat geelgouden cirkels, design Soulgems. Verkrijgbaar in geel-, wit- en roodgoud. De grootte van de cirkels zijn 10 mm en 12,5 mm. De draaddikte is 1 mm. De kleur van het satijnen koord kunt u zelf kiezen uit zwart, taupe, groen, goud, wit en rood. Het armbandje is verstelbaar door de knoopjes te verschuiven en past dus iedereen.  Graag extra levertijd in acht nemen wanneer u afwijkt van het voorbeeld. 

14 Karaat geelgouden armbandje met bolletjes.  SGA0051 

14 Karaat geelgouden armbandje met bolletjes. Leuk in combinatie met bolletjes ketting en bolletjes ring. Het armbandje is verstelbaar van 17 cm naar 18 cm.  

Satijnen koord armbandje met klavertje vier 14 karaat geelgoud, afgerond model. SGA0115  

14 Karaat geelgouden klavertje aan satijnen koord armbandje. Het klavertje is aan voor- en achterzijde hetzelfde. De hoekjes van het klavertje zijn afgerond. De afmeting is bxhxd 6,2x6,2x4,2 mm.  Door het verschuiven van de knoopjes is het armbandje in grootte verstelbaar. U kunt kiezen uit de kleuren zwart, taupe, groen, goud, wit en rood voor het armbandje. 

Satijnen koord armbandje met klavertje vier 14 karaat geelgoud,  strak model. SGA0167 

14 Karaat geelgouden klavertje aan satijnen koord armbandje. Het klavertje is aan voor- en achterzijde hetzelfde. De afmeting is bxhxd 6,2x6,2x4,2 mm.  Door het verschuiven van de knoopjes is het armbandje in grootte verstelbaar. U kunt kiezen uit de kleuren zwart, taupe, groen, goud, wit en rood voor het armbandje. 

Armband vlinder 14 karaat geelgoud, design Soulgems. SGA0019 

Armband vlinder 14 karaat geelgoud, design Soulgems. Vlinderarmbandje met ankerketting van 1.5 mm met SG logo-plaatje. Verkrijgbaar in geelgoud, witgoud en roodgoud. Het armbandje is verstelbaar van 16 naar 18 cm.  Wanneer met dit in wit- of roodgoud bestelt graag rekening houden met extra levertijd. 

Armbandje met rond plaatje 14 karaat geelgoud, design Soulgems. SGA0029 

Armbandje met rond plaatje 14 karaat geelgoud, design Soulgems. Verkrijgbaar in geel-, wit- en roodgoud. Armbandje is verstelbaar van 16 naar 18 cm. Plaatje kan gegraveerd worden of als vingerafdruk sieraad dienen. Bij afwijken van voorbeeld graag extra levertijd in acht nemen. 

14 Karaat geelgouden armbandje met 2 cirkels, design Soulgems. SGA0130 

14 Karaat  geelgouden armbandje met 2 cirkels. Lengte van het armbandje is verstelbaar door extra  verlenging met logo van Soulgems. De diameter van de cirkels zijn 9,5 x 12 mm. 

Zilveren armband met blaadjes en kapittelslot, design Soulgems. SGA0154 

Zilveren armband met uitgezaagde blaadjes en kapittelslot. Lengte van de armband met slot is 20 cm. Zonder slot 17,5 cm. De armband is uniek en helemaal handgemaakt. 

Zilveren closed for ever armband, design Soulgems. SGA0155 

Zilveren closed for ever armband. Groote van de schakels is  16,5 x 7 mm met fantasieslot. Lengte van de armband zonder slot  is 17 cm en met slot 20 cm. De armband is uniek en helemaal handgemaakt. 

Zilveren armband met ronde schakels en kapittelslot, design Soulgems. SGA0156 

Zilveren schakelarmband met kapittelslot. Groote van de schakels is 5,8 mm. Lengte van de armband zonder het slot 16 cm, met slot 18 cm. De armband is uniek en helemaal handgemaakt. 

Als je iets gemaakt wilt hebben, vertel ons dan in detail wat je misschien wilt. Wij sturen u een schets en hoeveel het kost.