Wij maken ambachtelijke sieraden

Soulgems is ontstaan uit een liefde voor unieke sieraden. In mijn kleine studio in mijn huis maak ik sieraden die nergens anders te verkrijgen zijn. Mijn passie ligt bij sieraden maken die dus niet generiek te verkrijgen zijn bij de juwelier. Ik ontwerp, teken en maak sieraden op afspraak. 

In mijn atelier maak ik ambachtelijk sieraden. Ook werk ik tegenwoordig met de nieuwste 3D techniek. 

Met een mega grote juwelier zal ik nooit kunnen concurreren, vooral omdat ik niet een mega fabriek heb waar 1000 trouwringen per uur geproduceerd kunnen worden. Ik ben opgeleid goudsmid met een erkend diploma gevolgd bij het Ambachtshuis in Eindhoven. In deze 3 jarige opleiding heb ik de kennis van een echt ambacht opgedaan. Als eigen ondernemer ben ik goed in unieke dingen maken voor mensen die een erfstuk willen laten maken met een verhaal. 

Als je echt iets unieks wilt hebben om te dragen neem dan contact me op. Gebruik het contactformulier om me te bereiken. Als je in de buurt van Eindhoven/Reusel woont kunnen we ook altijd persoonlijk afspreken. Laat even een berichtje achter, dit kan door te bellen of mailen. 

Voor afspraken

 

Email:

marian@soulgems.nl

 

Telefoon:

06-24194075

 

Als je iets gemaakt wilt hebben, vertel ons dan in detail wat je misschien wilt. Wij sturen u een schets en hoeveel het kost.